yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en taban kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 ahenk sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla başlamak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en isabetli fiyatlarla sahip yapmak ciğerin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden entelekt olgun alabilirsiniz.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Her devir hür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, möble veya değişik bir hail bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) yapı taşı amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide strüktürlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki esrar, yangın, kavara vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu menfi koşulların vesair katlara geçişini mâni olmak yahut olası olduğu derece geciktirmektir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakılırsa belli başlı yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) sınırlı durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Z yangın kapısı Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir yapısı vardır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin tatminkâr izin olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın beniâdem yaşıyor ise yangın kapısı gidiş istikametüne mevsuk açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page